Communicatie en Media (Onthaal en Public Relations) (D)

"Communication, the best for your future!"

Communicatie in al haar facetten spreekt je aan. Hoe communiceer je het beste naar profit of non-profit organisaties? Hoe maak je gebruik van verschillende mediakanalen en hoe kies je tussen mondelinge, rechtstreekse, onrechtstreekse of digitale communicatiemiddelen? In deze laatste twee jaar van je middelbare schoolcarrière helpen we jou om wegwijs te geraken in de steeds veranderlijke en boeiende wereld van communicatie en media.

Profiel

Je volgde in de tweede graad de richting Marketing & Ondernemen of Marketing & Communiceren? Uiteraard is een andere doorstromingsgerichte opleiding met nadruk op de talen ook een goede voorbereiding.

Is communicatie en taal helemaal je ding? Ben je helemaal weg van klassieke en moderne communicatiemiddelen? Durf je voor je mening uit te komen, ben je zelfstandig en weet je nu al dat je in het hoger meer wilt doen met communicatie en media? Welkom in 5 en 6 CM!

En daarna?

CM is een degelijke basis voor heel wat professionele bachelors of andere opleidingen. Wat denk je van Communicatiemanagement of Journalistiek? Of misschien droom je van een job als reclamemaker, digital mediamanager of woordvoerder van …?

Lessentabel

Communicatie & Media (Onthaal en Public Relations)

6de

Algemene vorming

6

Aardrijkskunde

1

Esthetica

-

Geschiedenis

1

Godsdienst

2

Lichamelijke opvoeding

2

Bedrijfsger./Econ. Vorming

12

Algemene economie

-

Communicatie en media

10

Bedrijfseconomie

2

Toegepaste informatica

-

Moderne talen

12

Duits

2

Engels

3

Frans

4

Nederlands

3

Wetenschappen-Wiskunde

2

Biologie

-

Chemie

-

Fysica

-

Natuurwetenschappen

-

Wiskunde

2

TOTAAL

32

Kom jij binnenkort ook bij ons?

Ontdek onze studierichtingen