Marketing en Ondernemen (Handel) (D)

"Alles is mogelijk, als je maar durft."

Heb je zin om later je handen uit de mouwen te steken en zelf een bedrijf op te starten? Dan is onze richting ‘Marketing & Ondernemen’ de perfecte keuze. Je verdiept je in de boeiende en veranderlijke wereld van ondernemen en alles wat daarmee te maken heeft: verkooptechnieken, marketing, multimedia, boekhouden, de goederen- en documentenstroom, … Dankzij stages, bedrijfsbezoeken en een heuse minionderneming, kan je proeven van het bedrijfsleven en nadenken over wat je na het secundair wilt doen.

Profiel

Je volgde in de tweede graad de richting Marketing & Ondernemen of Marketing & Communiceren? Uiteraard is een andere doorstromingsgerichte opleiding in deze specialisatie ook een goede voorbereiding.

Heb je belangstelling voor het bedrijfsleven? Ben je commercieel ingesteld met interesse voor marketing? Is communiceren in andere talen ook echt iets voor jou? Werk je graag in team én kan je ook zelfstandig en nauwkeurig werken? Dan is MO zeker iets voor jou!

En daarna?

Een professionele bachelor ligt zeker binnen je bereik als je een diploma Marketing & Ondernemen op zak hebt. Maar misschien wil je liefst zo snel mogelijk zelf aan de slag en ben je klaar voor de werkvloer? Veel succes dan.

Lessentabel

Marketing & Ondernemen (Handel)

6de

Algemene vorming

6

Aardrijkskunde

1

Esthetica

-

Geschiedenis

1

Godsdienst

2

Lichamelijke opvoeding

2

Bedrijfsger./Econ. Vorming

10

Algemene economie

-

Communicatie en media

-

Bedrijfseconomie

10

Toegepaste informatica

-

Moderne talen

12

Duits

2

Engels

3

Frans

4

Nederlands

3

Wetenschappen-Wiskunde

4

Biologie

-

Chemie

-

Fysica

-

Natuurwetenschappen

1

Wiskunde

3

TOTAAL

32

Kom jij binnenkort ook bij ons?

Ontdek onze studierichtingen