Menu

Chrysostomos 2019

De opwarmer op donderdag was geslaagd! Heel wat zesdejaars en hun titularissen kwamen verkleed naar school. We zagen voetballers, leden van de maffia, gele hesjes met rastapruiken, sultans, … door de gangen van E&O dwalen. De verkleedtraditie die we van SJB overnamen, leeft verder.

Op vrijdag begonnen ze er wat later aan. Vanaf een uur of 9 druppelden Chrysostomosvierders binnen in hun zwarte pulls met logo en rugopdruk: de namen van alle zesdejaars. Ze waren rustig, erg rustig… Zou de voorbije nacht er iets mee te maken hebben?
De interculturele brunch werd erg gesmaakt. De moeder, tante en zus van een van onze leerlingen zetten hen een uitgebreid en bijzonder smakelijk buffet voor van gerechten van allerlei origine. Alvorens eraan te beginnen, namen twee leerlingen het woord en werd ook de directie in een zwarte Chrysostomospull gestopt.

Na de opruim gingen de verschillende klassen hun eigen gang en werd er gebowld, gepoold, … Ook escaperooms werden uitgeprobeerd en dat bleek iets moeilijker dan verwacht. Nog andere groepen trokken naar Meeuwen om te karten, leasergamen en andere avontuurlijke activiteiten.

Weer een mooie herinnering erbij en … nu nog 100 dagen te gaan.

Kom jij binnenkort ook bij ons?

Ontdek onze studierichtingen