International trade fair @ Prague

e leerlingen van 7BM (bedrijfsmedewerker) waren aanwezig op de internationale beurs voor oefenfirma’s in Praag. Hier hebben ze heel wat virtuele aankopen en verkopen kunnen doen, en dit in verschillende talen!

Uiteraard werd de mooie Tsjechische hoofdstad ook verkend. Tijdens een stadswandeling kwamen de prachtige bezienswaardigheden aan bod: de astronomische klok, de Praagse burcht, het Wenceslasplein en nog veel meer. Een gids was niet nodig want de leerlingen gaven zelf een woordje uitleg bij iedere bezienswaardigheid. Ook was er een tussenstop in Theresienstad, een concentratiekamp tijdens de tweede wereldoorlog.


Aangezien de boog niet altijd gespannen kan staan, was er ’s avonds tijd voor ontspanning. Tijdens een mooie boottocht op de Moldau werd Praag ‘by night’ ontdekt. Op een andere avond waagden de leerlingen zich aan een spelletje blacklight minigolf en de laatste avond was er de mogelijkheid om het Praagse nachtleven te ontdekken.

Na een busrit van meer dan 12 uur kwam iedereen moe maar voldaan terug aan in Genk. De meningen van de leerlingen zijn unaniem: het was een leerrijke en onvergetelijke ervaring!

Kom jij binnenkort ook bij ons?

Schrijf je in