Mini-ondernemingen starten op

e leerlingen van 6MO hebben naar jaarlijkse gewoonte hun eigen minionderneming opgericht. Dit schooljaar zijn dat 'Mini Motion', 'Glassify' en 'MingleMangle'. In de loop van de komende weken zullen jullie ongetwijfeld kennismaken met deze ondernemingen en hun producten.

Mini Motion
De leerlingen achter deze minionderneming zullen allerlei activiteiten op de speelplaats organiseren om zo iedereen actief en gezond te houden en de speelplaats een beetje op te leuken. Ze verkopen ook o.a. drankjes en enkele gadgets zoals mooie (zwarte) mondmasker.

Glassify
'Glassify' is een creatieve onderneming en kiest voor glaskunstwerken en allerlei trendy decoratieartikelen. Ze werken op maat en de decoratie kan je dus personaliseren. Waarom geen glazen potje met verpakte snoepjes en chocolade of persoonlijke boodschap cadeau doen?

MingleMangle

De naam zegt het zelf. Dit bedrijfje wil inspelen op de noden van de klanten door een mix van betaalbare, trendy producten aan te bieden. Zo zullen ze hippe lippenbalsems, handcrème, hervulbare mini parfumflesjes, fluffy dekentjes, windowmarkers, handige krijtdoosjes (voor de leerkrachten), leuke Airpods cases, coole veters, ... verkopen.

Kom jij binnenkort ook bij ons?

Ontdek onze studierichtingen