Industriële ICT (D/A)

"Geconnecteerd met de wereld"

Industriële ICT staat voor een theoretisch-praktische vorming in de dubbele finaliteit waarbij de focus ligt op elektronica en elektriciteit.

Vind je robots en automatisering bijzonder interessant? Kan je logisch en probleemoplossend denken? Dan is de nieuwe richting Industriële ICT iets voor jou. Zowel hardware, software als interfaces tussen computer en toepassing komen aan bod. Via programmeertalen en besturingssystemen leer je alles om de computer in dienst te stellen voor industriële processen.

Industriële ICT bereidt je voor op een brede waaier aan opleidingen in het hoger onderwijs waarin elektronica, programmeren en elektriciteit centraal staan. Ga je liever werken na het secundair, dan kan dat ook.

ProfielEn daarna?

Door het inschalen van industriële ICT als doorstroomrichting is verder studeren een logisch vervolg. Met de nodige motivatie en inzet liggen alle industrieel wetenschappelijke en technologische (professionele) bacheloropleidingen binnen de mogelijkheden. Het meest voor de hand liggen de opleidingen die aansluiten bij ICT en elektriciteit-elektronica.


Lessentabel

(Vul lessentabel aan)

Bedrijfsondersteunende Informatica

                                 

5de

Algemene vorming

7

Aardrijkskunde

1

Esthetica

1

Geschiedenis

1

Godsdienst

2

Lichamelijke opvoeding

2

Richtingspecifieke vorming

13

ICT

13

Moderne talen

8

Engels

3

Frans

2

English

3

Wetenschappen-Wiskunde

4

Natuurwetenschappen

1

Wiskunde

4

TOTAAL

32


(Typ naam studierichting) in beeld

Video studierichting.

Kom jij binnenkort ook bij ons?

Ontdek onze studierichtingen