Inschrijven

Waar?

School & Werk
Minderbroedersstraat 14
3600 Genk
Tel: 089 38 58 12

Toelatingsvoorwaarden
Leerplichtige leerlingen
- 15 jaar en minstens de 2 leerjaren van de eerste graad secundair onderwijs gevolgd;
- 16 jaar (geen bijkomende voorwaarden).

18 – 25 jarigen
- niet meer leerplichtig zijn;
- over een arbeidscontract beschikken binnen 30 dagen (60 halve dagen) na de inschrijving.

Ontbindende voorwaarden:
Jongeren met een verslag buitengewoon onderwijs worden altijd ingeschreven onder ontbindende voorwaarden. Het centrum zal binnen een aanvaardbare termijn onderzoeken of het gemeenschappelijk curriculum haalbaar is en of de eventuele benodigde aanpassingen redelijk en proportioneel zijn. Indien een oplossing wordt gevonden in een Individueel Aangepast Curriculum (IAC), kan de jongere enkel Attesten Verworven Competenties (AVC) behalen als studiebekrachtiging. Indien er geen oplossing wordt gevonden, zal in overleg met de ouders de inschrijving ontbonden worden en ondersteuning worden geboden in de zoektocht naar alternatieven.

Wat moet je meebrengen?
- identiteitskaart;
- je eigen bankrekeningnummer;
- je laatste rapport;
- voor de afdelingen ‘keukenmedewerker’, ‘hulpkok’, 'medewerker snackbar-taverne', ‘bestuurder heftruck’, 'bestuurder reachtruck’ en ‘magazijnmedewerker’, moet je een attest laten invullen door je behandelende geneesheer;
- leerling uit de onthaalklas anderstaligen (okan): breng het advies van de klassenraad mee;
- jonger dan 16 jaar: breng de schoolattesten mee die bewijzen dat je 2 jaar secundair onderwijs hebt gevolgd (vraag dit bewijs aan het leerlingensecretariaat van je huidige school).

Kom jij binnenkort ook bij ons?

Schrijf je in