Grootkeuken(kok) duaal
Wat leer je tijdens deze duale richting?
Grootkeuken duaal
Je gaat een overeenkomst alternerende opleiding aan en leert:
- op grote schaal ingrediënten en voedingsmiddelen verwerken tot gezonde en smaakvolle maaltijden of maaltijdcomponenten
- instaan voor de operationele werking van de grootkeuken om maaltijden te verdelen op een technische, efficiënte en hygiënische manier
Kok duaal:
Je gaat een overeenkomst alternerende opleiding aan en leert:
- kooktechnieken toepassen om ingrediënten te verwerken tot warme en koude keukenbereidingen
- gerechten creëren conform de bedrijfsformule
- meedenken over de samenstelling van de kaart en technische fiches opstellen
- keukenprocessen opvolgen en de organisatie van de keuken regelen
- constant de kwaliteit van het werk en de gerechten verbeteren
- voorraden beheren om een goede dienstverlening te garanderen en een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast