Verslag zeeklassen

Enkele leerlingen van het talent Taalvaardigheid schreven een kort verslag over hun verblijf in Nieuwpoort.

ATLAS COLLEGE OP ZEEKLASSEN

Maandag ochtend om 8u00 vertrokken de leerlingen van het Junior Atlas College voor drie dagen op zeeklassen naar Nieuwpoort. We kwamen aan met de bus en brachten onze koffers naar het hotel. Normaal gezien gingen we buiten sporten maar wegens het slechte weer moesten we ons binnen vermaken. Toen het gestopt was met regenen, gingen we naar het strand. De volgende dag kon je kiezen uit omnisport, kunst op het strand of een zoektocht. Daarna hadden we een vrij moment en echt iedereen ging naar het Kruidvat voor snoep. Toen gingen we go-carten. Ook hebben we een levensecht ganzenbord en levensechte stratego gespeeld. Dat was SUPER LEUK! De laatste dag gingen we zwemmen in een subtropisch zwembad. Jammer genoeg moesten we toen naar huis. Ik zou dit graag nog eens doen.

Ilana Cardinaels 1A8.2


De eerstejaars van Atlas College gingen van 29 september tot 1 oktober op Zeeklassen.

De eerstejaars gingen op Zeeklassen in Nieuwpoort om kennis te maken met elkaar. Ze hebben daar verschillende activiteiten gedaan zoals ganzenbord, voor sommigen kunst, voetbal of omnisport. Ze gingen naar het hotel, genaamd Sandeshoved en ze hebben daar ’s middags en ‘s avonds gegeten. Ze kregen er ook nog een dessertje bij. Daar hebben ze zeker van gesmuld. De dag dat ze terug naar huis gingen, hebben ze nog gezwommen in Aquafun. Ze hadden ook een vrij moment waar ze mochten shoppen. Ze reden ook met go-carts, dat vonden ze zeker tof.

Nisa Toplek 1A4.2

Atlas College 3 dagen op zeeklassen in Nieuwpoort

Het Atlas College ging van 29 september tot 1 oktober op zeeklassen in Nieuwpoort. Het hotel Sandeshoved had lekker eten en mooie kamers. Ze deden leuke activiteiten zoals: Ganzenbord en go-carten. Je kon ook nog een extra activiteit kiezen bv. voetbal, omnisport, zoektocht en kunst op het zand. Vrijdag gingen ze zwemmen in Aquafun in Nieuwpoort. Ze gingen zo vroeg in het jaar om nog een beetje extra kennis te maken.  Ze hadden ook een vrij moment om te gaan shoppen.

Nora Diraa 1A8.4

Kom jij binnenkort ook bij ons?

Ontdek onze studierichtingen