Talent 1

 • Latijn
  Heb je belangstelling voor taal, geschiedenis, cultuur en verhalen? In het eerste jaar is Latijn een pakket van 5 u en in je tweede jaar heb je de keuze om Grieks toe te voegen aan je pakket.
 • STEM
  Het basispakket STEM is het pakket voor zij die hun interesses en talenten op gebied van techniek, wetenschap, wiskunde en engineering beter willen ontwikkelen. Ze ontdekken hoe ze STEM en wiskunde kunnen inzetten in boeiende en leerrijke projecten. Het pakket bestaat uit vier uur STEM en een uurtje wiskunde.
 • Frans-Wiskunde
  In dit talent leg je een stevige basis voor de algemene vakken. Je houdt ervan om wiskundige raadsels en puzzels op te lossen en je wil je graag verdiepen in de Franse taal. We dagen je uit voor deze vakken, maar bieden je ook extra ondersteuning
 • Economie
  Je zal ontdekken wat jouw plaats in de economische wereld is, maar je maakt ook kennis met de bedrijven en de winkels. Samen proberen we te achterhalen waarom bedrijven bepaalde zaken doen om zoveel mogelijk winst te maken.
 • Kunst
  Het talent ‘Kunst’ is voor leerlingen waarvan de vingers kriebelen bij het idee dat ze zich actief mogen bezighouden met klei, potlood, verf, maquettes, beweging, muziek, camera’s, … Met andere woorden, het pakket voor de toekomstige ontwerpers, vormgevers en kunstenaars.
 • Sociale Vorming
  Werk je graag met materialen en met voeding? Werk je graag samen met anderen, maar ook zelfstandig? Ben je sociaalvoelend en praktisch ingesteld? Dit talent is voor de leerlingen die zich op dit vlak verder willen ontwikkelen.
 • Technische Activiteit
  Je houdt ervan om met je handen te werken en dingen te maken. Je wil graag actief met verschillende materialen en gereedschappen werken. In dit talent leer je zelfs 2D- en 3D-tekenen op de computer. Nauwkeurigheid en een goed ruimtelijk inzicht zijn belangrijk.

Kom jij binnenkort ook bij ons?

Ontdek onze studierichtingen