De eerste schooldag.

1 september is altijd een beetje een spannende dag; maar voor onze eerstejaars nog een beetje meer. Enkele leerlingen vertellen hun verhaal...

Marwa 1A1.1

Ik koos voor Junior, omdat het mij een hele leuke school leek. Ik kan hier trouwens Latijn en sport combineren. Vorig jaar ging ik in Lutselus Diepenbeek naar school. Ik kende al enkele mensen hier op school, zoals mijn nichtje en iemand van de volleybal. De eerste schooldag is supergoed verlopen.


Iclal 1A2.2

Vorig jaar zat ik op de Bladwijzer en daar hoorde ik dat het Atlas College een hele goede school is. Ik heb gekozen voor STEM. Sena van mijn klas kende ik al van de taekwondo. Ook mijn broer zit op deze school. De eerste schooldag was heel leerrijk.


Lore 1A8.1

We hoorden dat er in het Junior College een goede begeleiding is en dat er ook een leuke sfeer is. Ik heb gekozen voor Kunst in combinatie met STEM. Vorig jaar zat ik op Sint-Lambertus en er zitten ook een paar vrienden van daar op deze school. Ik zit trouwens met een hele goede vriendin in de klas. Ik denk dat ik vandaag na de kennismaking er ook al een aantal vriendinnen bij heb.


Riana 1OK4

Vorig jaar zat ik op de Griffel in Houthalen. Ik koos voor deze school, omdat er al veel familieleden naar deze school gingen. En ook, omdat er leuke leerkrachten zijn. Ik heb gekozen voor MAX en omnisport. Ik ken al enkele leerlingen van mijn nieuwe klas vanuit het lager onderwijs. In het begin had ik veel stress vandaag, maar dat werd beter toen ik de leerkrachten en de medeleerlingen leerde kennen. Uiteindelijk werd het een leuke dag die we afsloten met een lekker ijsje.


Ibrahim 1A4.1

Ik koos voor Junior, omdat een vriend van mij ook naar hier kwam. Het college is trouwens al een oude en bekende school. Ik heb gekozen voor Frans/wiskunde in combinatie met STEM. Ik ken al enkele leerlingen op deze school en ik zit met vrienden in de klas. Ik werd vandaag goed opgevangen en ik heb al enkele dingen bijgeleerd.

Daan 1A6.1

Mijn broer zat hier al op school en ik ben hem gevolgd. Ik heb gekozen voor Economie met STEM. In mijn klas kende ik nog niemand, maar ik ken wel enkele jongens en meisjes van andere klassen. Ik voelde me al heel vlug op mijn gemak en ik vind het tof dat ik andere leeftijdsgenoten leer kennen.

Kom jij binnenkort ook bij ons?

Schrijf je in