Eerstejaars over de eerste schooldag...

5 leerlingen van het eerste jaar vertellen over hun ervaringen op de eerste schooldag.

Noor Vanspauwen 1A1.2

Ik heb gekozen voor deze school, omdat ik hier Latijn en tennis kon combineren. Je kan immers kiezen uit verschillende sporten. Ik was toch wel een beetje zenuwachtig, maar de eerste schooldag is goed verlopen. Het was fijn dat ik al enkele klasgenoten kende. Vandaag maakten we kennis met de titularissen en de klasgenoten. We kregen heel wat informatie.

Simon Vanheeswyck 1A2.2Ik heb gekozen voor het talent STEM. Vorig jaar zat ik op De Reinpad. Ik koos voor het Junior Atlas College, omdat ik vind dat deze school goed bij mij past.
Vanmorgen was ik wel een beetje zenuwachtig, maar de eerste schooldag is goed verlopen. Ik kende ook al enkele mensen in de klas van vroeger.
Ik kijk nu vooral uit naar de zeeklassen. Dat belooft leuk te worden.


Florent Clijmans 1A4.2


Vorig jaar zat ik in Antwerpen op school in Sint-Lutgardis. Maar vermits ik op deze school mijn studie kan combineren met tennis, koos ik voor het Junior College.
Alhoewel ik niemand kende in mijn klas, ik woon immers in Schilde, was ik toch niet zenuwachtig. Ik maak ook wel vlug vrienden. Vandaag hebben we kennisgemaakt en een ijsje gegeten.
Ik verheug me al een beetje op de zeeklassen

Myriam Lamlij  1A8.4


Vorig jaar zat ik op De Schom in Termien. Hier kan je veel keuzes maken uit verschillende talenten: voor mij is dat Kunst met Gymnastiek. Ik was wel wat zenuwachtig om al die nieuwe mensen te leren kennen, maar alles is vlot verlopen.  Iedereen stond onmiddellijk gereed om te helpen. Ik kende ook al 2 andere kinderen uit mijn klas van vroeger.  Nu kijk ik uit naar de eerste lessen gymnastiek en uiteraard  ook naar de ...zeeklassen.


Beyzanur Özen  1OK2


Mijn keuze voor het Junor Atlas College was vlug gemaakt: mijn vrienden zitten hier en het is ook een leuke school.  Bovendien kon ik ook nog kiezen voor het talent Dans. De klastitularissen waren vandaag erg vriendelijk. Ze hebben ons goed opgevangen. Vorig jaar zat ik nog in Sint-Martinus in Genk.Kom jij binnenkort ook bij ons?

Schrijf je in