Eerstejaars over hun eerste schooldag...

Vandaag mochten we 400 leerlingen van 1A en 68 leerlingen van 1B voor het eerst welkom heten in het Junior College. Enkele jongens en meisjes vertellen over hun eerste schooldag.


Deonté De Meyer 1A1.1

Vorig jaar zat ik in de Vrije Basisschool van As. Ik heb voor het Junior Atlas College gekozen, omdat ik het van al de scholen die we bezochten de beste vond. Ik heb gekozen voor Latijn en dans. De eerste dag is echt super verlopen. We maakten kennis, maar hadden ook al een kleine receptie. Het is fijn dat ik al enkele leerlingen ken in mijn klas.

Sebastian Murru 1A2.4

Ik kom van de basisschool van Boxbergheide. Ik zocht een sportieve school en daarom koos ik voor het Junior College. Ik kan hier ook mijn voetbal met KRC Genk combineren met STEM. De eerste dag was heel leuk. Natuurlijk ken ik ook de andere spelers van KRC heel goed.


Melissa Bükcüoglu 1A8.1

Mijn nicht ging al naar deze school en dat beviel me wel. Zij vertelde fijne dingen over de school. Vorig jaar zat ik nog op de Sint-Jozefschool van Hoevenzavel. Ik heb gekozen voor de combinatie van Kunst en ICT. Ik heb de eerste dag reeds enkele vriendinnen gemaakt. De dag eindigde met een ijsje voor iedereen. Dat was wel leuk.

Sanah Sherzad 1OK5

Ik kom van de Duizendpoot in As. Dit is een leuke school en het is dichtbij, dus was mijn keuze vlug gemaakt. Het is fijn dat je ook in 1B omnisport kan kiezen. Ik heb een fijne klas en de klastitularissen lijken me ook wel leuk. Ik ken al enkele leerlingen in mijn klas.

Kom jij binnenkort ook bij ons?

Schrijf je in