Eerstejaarsleerlingen op zeeklassen.

Onze driedaagse zeeklassen begin oktober waren echt geweldig! Wij vertellen jullie er graag meer over.

Onze driedaagse zeeklassen begin oktober waren echt geweldig! Wij vertellen jullie er graag meer over.

De eerste dag vertrokken we heel enthousiast naar Nieuwpoort en in de namiddag speelden we verschillende groepsbevorderende spellen, vingen we krabben en maakten we een strandwandeling om schelpen te zoeken. Na ingecheckt te hebben in het mooie hotel Sandeshoved stonden er ’s avonds nog spelmomenten in klasverband, waaronder zelfs nachtvoetbal, op het programma.

De tweede dag vonden wij de leukste met in de voormiddag het ganzenbordspel. Dit is een klassencompetitie waarbij je zo snel mogelijk allerlei opdrachten moet uitvoeren en wonder boven wonder, onze klas kwam als winnaar uit de bus. ’s Namaiddags werd er gegocart, gezongen, gedanst, gesport en een groot zandkasteel gebouwd. De dag sloten we af met een te gekke bonte avond waarbij we verkleed deelnamen aan een muziekwedstrijd.

Op de laatste dag konden we in de voormiddag kiezen uit een aantal doe- en sportactiviteiten zoals kunst, dans, minigolf, strandvoetbal enz. We sloten de zeeklassen af met een bezoek aan een subtropisch zwemparadijs en daar hebben we ons enorm geamuseerd. Moe, maar gelukkig reden we daarna huiswaarts om in Genk opgewacht te worden door onze lieve ouders die heel benieuwd waren naar onze boeiende ervaringen.

Thian Weynjes en Eros Castignani uit 1A4.5

Kom jij binnenkort ook bij ons?

Schrijf je in