Info opstart nieuwe schooljaar

Hier vind je de laatste informatie over de opstart van het nieuwe schooljaar: afhalen boeken, eerste schooldag enz... Zowel voor het eerste als het tweede jaar is er een link naar een pdf-document.

Inschrijven voor de huiswerkbegeleiding kan ook via onderstaande link!

https://forms.gle/UjCRp7U6ft1XcTqX9

Info nieuwe 1ste jaars augustus.pdf

Info 2de jaars augustus.pdf

EXTRA BOEKENAFHALING: op 1 september kunnen er in de namiddag door de ouders van de eerstejaars ook nog boeken afgehaald worden van 12.30 u. tot 14.00 u. (Ingang langs de voordeur en aanmelden aan het onthaal)

De eerste schooldag: dinsdag 1 september: OPGELET: Het dragen van een mondmasker is verplicht in de gebouwen. Op de speelplaats mag de leerling kiezen of hij het masker wel of niet draagt. Bij regenweer is onder het afdak een mondmasker ook verplicht. We kunnen dan immers de afstand niet behouden.

2A

Om 09.30 u. verwelkomen we de nieuwe leerlingen op de speelplaats (bereikbaar via de ingang aan de Collegelaan).

Om 10.00 u. onthalen we alle overige 2de jaars. Jullie maken kennis met de klastitularissen en de klasgenoten. De eerste schooldag eindigt om 12.00 u.

1A + 1OK

Om 13.00 u. verwelkomen we de eerstejaars. Jullie komen samen op de speelplaats via de ingang aan de Collegelaan. (Omwille van de Corona-richtlijnen mogen we helaas geen ouders toelaten op de speelplaats.) Vervolgens maken jullie kennis met de klastitularissen en de klasgenoten. De schooldag eindigt om 15.30 u.

* Woensdag 2 september

We starten de 2de schooldag om 08.30 u. en eindigen om 12.00 u.

Info voor de ouders

De infosessies over Smartschool (Corona-richtlijn) zullen niet doorgaan op vrijdag 4 september. We bezorgen jullie tijdens de eerste schoolweken digitale info via de website van onze school.


Kom jij binnenkort ook bij ons?

Schrijf je in