Sportieve hoogdagen voor Junior

Verschillende leerlingen en ploegen van het Junior Atlas College schitterden de afgelopen week met sportieve topprestaties. We zetten alles even op een rijtje.

1. Onze miniemen voetbal jongens werden tweede in het Vlaams kampioenschap. Ze verloren in de finale maar nipt van Zwijnaarde bij Gent. De zilveren medaille is een mooie bekroning voor ons team uit de optie voetbal.

2. Gymnastiek. Jens Vanuytrecht 1A4.1 werd afgelopen weekend Belgisch kampioen tumbling B-niveau. Enkele weken geleden kroonde hij zich ook al tot Vlaams kampioen. Alyssa Vigna 2MSb behaalde zilver op het Vlaams Kampioenschap Tumbling.

3. MOEV Atletiek

Met 8 atleten van het Atlas College vertrokken we gisteren hoopvol naar Aalst voor het Vlaams Kampioenschap Atletiek van MOEV. En de hoop kwam uit. Jorn van Breemaet (5ITa) behaalde een gouden medaille op de 100m en in het verspringen. Robbe Putzeys (3SWb) behaalde een zilveren medaille op de 800m. De estafette-ploeg bij de miniemen (Maxim Palmers (1A7.3) - Simon Profeta (2MSa) - Niel Verwimp (2MSa) - Yuusuf Cabdiqani (1OK3)) behaalde na een spannende strijd ook een gouden medaille.

Een dikke proficiat voor deze prachtige sportieve prestaties.

Kom jij binnenkort ook bij ons?

Schrijf je in