Chrysostomos KH-W&S-Z&W

Vijftig dagen tot de eindstreep

COVID-19 heeft ons al meerdere keren in de weg gestaan. Dit jaar was voor iedereen een bijzonder jaar, zeker voor de zesdejaars. Het einde is in zicht en Chrysostomos hoort bij het afsluiten van het middelbaar. Hierbij een enorme “dankjewel!” voor de leerkrachten en de directie, die ons dit toch gegund hebben.

Geen honderd dagen, maar vijftig. Het is eens iets anders. We kunnen nu wel zeggen dat de tijd vliegt. Vorige week hebben we mogen genieten van een driedaagse verkleedweek. Het was geweldig om te zien hoeveel mensen er helemaal voor gegaan zijn. “The Nineties”, “Pyjamadag” en een thema naar keuze. Iedereen fleurde er meteen van op. Je zag de glimlach vanonder het mondmasker verschijnen.

Je voelde meteen een verbondenheid ondanks de klasbubbels. Één school, één zesdejaar. Op negentien mei hebben we mogen genieten van een ontbijt met een chocoladebroodje, een croissant en een drankje (met dank aan UHasselt, UCLL en PXL). Dit was niet alles. Hierna hadden we de keuze tussen “Silence Disco”, “Gezelschapsspelletjes” of het maken van een wandeling. Tussen het lachen door hebben we gesmuld van lekkere frietjes en daarna zelfs van een ijsje.

Onze speciale X-MOS is zeker en vast geslaagd. Nu nog even knallen voor de examens en met een laatste spurt naar de eindstreep.

Heel veel succes gewenst aan iedereen en nog eens een dikke merci voor iedereen die dit mogelijk gemaakt heeft!

De zesdejaars

Kom jij binnenkort ook bij ons?

Ontdek onze studierichtingen