Troeven

Nieuwbouw

Het domein Klassieke Humaniora is ondergebracht in een karaktervol gebouw voorzien van alle faciliteiten; ruime en lichte klaslokalen, goed uitgeruste vaklokalen en labo's, ... We geloven in een sterke leeromgeving met de ideale combinatie van high tech en high touch. eTwinning, EUR.Friends, Erasmus+, CLIL-lab, Chromebooks, iPads, laptops, computers, nomadisch leren, ... In het domein Klassieke Humaniora zetten we in op innovatie, ICT-skills, mediageletterdheid en internationalisering.

De leerlingen van het domein Klassieke Humaniora beschikken over een eigen speelplaats, eigen ontspanningsruimtes en een eigen eetzaal. Het campusgegeven is levendig door een connector, een groene wandel-, loop- en fietsverbinding doorheen de hele campus. Een ideale start voor iedereen in een gezonde en geborgen omgeving.

Openbaar vervoer

Je kan het Atlas College vlot bereiken. De busverbindingen zijn afgestemd op de schooluren en de campus is omringd door bushaltes. Een verbinding met heel Limburg is verzekerd door een nauwe samenwerking met De Lijn. Ook met de fiets of bromfiets is de campus gemakkelijk bereikbaar via een autoluwe omgeving. De veilige fietsstallingen liggen strategisch verspreid over de hele campus.

Sportfaciliteiten

Sport zit in het DNA van het Atlas College. 3 hectare aan sportterreinen, 6 sporthallen en het stedelijk zwembad op wandelafstand staan garant voor onze leuze "Een gezonde geest in een gezond lichaam".

Kom jij binnenkort ook bij ons?

Schrijf je in