6 ARV en ABK ondernemen

Ondernemers voor de Klas

Welke vaardigheden zijn nodig in het bedrijfsleven? Wat betekent ondernemer zijn nu precies? Wat verwachten bedrijven van jongeren? Heel wat vragen die jongeren hebben, maar zelf moeilijk kunnen beantwoorden. Wie kan dat beter dan een ondernemer of bedrijfsleider zelf?

Vlajo organiseert ieder jaar ‘Ondernemers voor de Klas’ in samenwerking met structurele partners Pulse Foundation, ETION, VKW Limburg en projectpartners BNP Paribas Fortis, essenscia vlaanderen en JCI Vlaanderen. Deze interactieve sessie biedt jongeren de ideale kans om al hun brandende vragen te stellen aan een ondernemer of bedrijfsleider, spannend toch?

Dirk Jenaer leert 6ARV en 6ABK wat ondernemen is

Op 15 januari mochten 6ARV en 6ABK Dirk Jenaer van de firma Pami verwelkomen. Gedurende twee uur gingen onze leerlingen met hem in dialoog en kregen ze de kans om te ontdekken wat ondernemer of bedrijfsleider zijn nu precies inhoudt. Na een realiteitsgebonden toelichting zette hij de leerlingen aan het werk met een praktische denkoefening rond hoe een bedrijf op te starten en wat er allemaal bij komt kijken. Een echte meerwaarde!

Wenst u meer informatie over Vlajo Ondernemers voor de Klas, surf naar www.vlajo-ovk.be

Kom jij binnenkort ook bij ons?

Schrijf je in