Atlas infoavond hoger onderwijs

Op donderdag 14 november vindt er een infoavond over het hoger onderwijs plaats voor alle derdegraadsleerlingen van het Atlas College, om 18.30 u in de Evenementenzaal van het Junior College.

Tussen 18.30 u en 19.00 u vindt de infomarkt plaats, waar verschillende instellingen van het hoger onderwijs paraat zullen staan om brochures te verdelen en antwoorden te leveren op algemene vragen. Daarna zullen afgevaardigden van UHasselt en UCLL de structuur van het hoger onderwijs uit de doeken doen. Deze theoretische uiteenzetting zal via een panelgesprek afgetoetst worden aan de praktijk. De leden van dit panelgesprek zijn oud-leerlingen die graag hun ervaringen willen delen met jullie.

Omdat we deze studiekeuze erg belangrijk vinden, nodigen we ook de leerlingen en ouders van het vijfde jaar al uit om zich hierop voor te bereiden.

We hopen dat we jullie op deze infoavond mogen verwelkomen! Om praktische redenen vragen we jullie om vooraf in te schrijven via de volgende link (infoavond HO) en dit ten laatste op maandag 11 november.

Kom jij binnenkort ook bij ons?

Schrijf je in