Officiële inhuldiging gebouw W

Nieuwe (praktijk)lokalen voor elektriciteit

Sinds de start van het Atlas College doet het voormalige elektriciteitsgebouw van Sint-Lodewijk dienst als hoofdgebouw van het domein Techniek & Innovatie. Hierdoor zijn de leerkrachten en leerlingen van elektriciteit tijdelijk naar een andere plaats in ons domein moeten verhuizen. We zijn dan ook verheugd dat zij aan het begin van dit schooljaar zijn ingetrokken in dit nieuwe gebouw.

Voor de start van de Open Atlasdag vond de officiële inhuldiging van dit nieuwe gebouw plaats in aanwezigheid van de burgemeester, de leden van de Raad van Bestuur van onze school en de algemeen directeur van het Atlas College. Samen met de aanwezige leerkrachten van het domein Techniek & Innovatie en hun directeur zagen ze hoe de voorzitter en de erevoorzitter het 'lintje' met de kniptang doorknipten. 

In gebouw W van het Atlas College leiden we de leerlingen op die kiezen voor het vakgebied elektriciteit in de studierichtingen elektrotechnieken (D/A), elektromechanische technieken (D/A) en elektriciteit (A). 

Kom jij binnenkort ook bij ons?

Ontdek onze studierichtingen