2OK

"Je bent praktisch aangelegd en je wil graag dingen doen!"

In 2OK leer je een aantal basisvaardigheden en krijg je de juiste vakkennis en vaardigheden mee om bepaalde beroepen goed te kunnen uitoefenen.
Je kiest voor twee basisopties van elk vijf lesuren* en voor twee talenturen. De basisvorming, basisopties en leuke projecten helpen jou bij de keuze van een meer definitieve studierichting in de 2de graad.

*de basisoptie STEM-Technieken kun je ook gedurende 10 lesuren volgen. In dat geval kies je slechts 1 basisoptie.

Basisopties

STEM-Technieken

In de basisoptie STEM-Technieken maak je, op een actieve manier, kennis met elementen van techniek en technologie. Vooral metaal-, houtbewerking en elektriciteit zullen in verschillende projecten aan bod komen. Daarnaast is er ook aandacht voor ICT, bouw, schilderen, printmedia en aspecten van tuinbouw. In deze basisoptie ontdek je dus heel veel gebieden van techniek.

Sport

Ben je sportief, beweeg je graag en wil je je graag verbeteren in een bepaalde sport? Speel of sport je graag in teamverband of beoefen je liever een sport die je alleen kan doen? Vind je een gezonde levensstijl belangrijk en blijf je graag fit? In de basisoptie Sport gaan studeren en sporten hand in hand.

Kunst & Creatie

Ben je creatief, vind je kunst leuk en knutsel je graag, alleen of met anderen? Dan is de basisoptie Kunst & Creatie misschien iets voor jou. Je maakt er kennis met verschillende onderdelen van de kunst, onder andere toneel, muziek, beeld en beweging. In deze basisoptie is er veel ruimte om je talenten en je creativiteit vorm te geven en te tonen met behulp van verschillende kunsttechnieken.

Lessentabel

Kom jij binnenkort ook bij ons?

Ontdek onze studierichtingen