Industriële ICT (D/A)

"Een netwerk aan mogelijkheden."

Je leert denken in functie van het proces en je wordt technologisch vaardig in programmeerbare sturingen, regelsystemen, automatiseringen, netwerken en onderhouds- en diagnosetechnieken van netwerkapparatuur en netwerkconfiguratie. Met andere woorden je leert computersystemen en netwerken in industriële toepassingen installeren, in bedrijf stellen en onderhouden. Zowel hardware, sofware en interfaces tussen computer en toepassingen komen aan bod.


Profiel

Je toont een sterke interesse voor de industriële toepassingen van de moderne technologie. Je wil weten hoe digitale communicatie werkt. Je hebt technisch inzicht en combineert dat ook met praktisch werk. Het fijn technische/praktisch werk vraagt zin voor detail, nauwkeurigheid, orde en structuur.


En daarna?

Aan het einde van het 6de jaar kan je kiezen wat je doet. We raden je aan om verder te studeren voor je professionele bachelor elektronica-ICT, toegepaste informatica, grafische en digitale media.
Indien je je toch liever wil richten op de arbeidsmarkt, kan je gaan werken als datacommunicatie- en netwerktechnieker of technieker industriële lijnautomatisatie.


Lessentabel


Industriële ICT

5de

Algemene vorming

8

Godsdienst

2

Lichamelijke opvoeding

2

Project algemene vakken

4

Richtingsvakken

24    under construction


TOTAAL

32


Industriële ICT in beeld

Video under construction

Kom jij binnenkort ook bij ons?

Ontdek onze studierichtingen