Elektriciteit (A)

"Hoog tijd voor elektriciteit!"

Profiel

Elektriciteit is een technisch-praktische studierichting in de arbeidsmarktfinaliteit. Je denkt in functie van de realisatie en ontwikkelt technisch-operationele vaardigheden in huishoudelijke en niet huishoudelijke elektrische installaties, elektropneumatica, (de)montagetechnieken, sanitaire installatietechnieken en onderhoudstechnieken in een context van voertuigen.

Zo kan je in de tweede graad ontdekken waar je interesse en talent ligt én leggen we de basis om in de derde graad in onze school jouw talent verder te ontwikkelen als koelmonteur in de richting koeltechnieken, als elektrotechnisch installateur in de richting elektrische installaties of als onderhoudsmecanicien personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen in de richting onderhoudsmechanica auto.


Lessentabel

Elektriciteit
3de 4de
Godsdienst 2

2

Lichamelijke Opvoeding
2
2
Engels / Frans
2
2
Nederlands
3
3

PAV+*

5
5
Elektriciteit
17
17
Digi-skills
1

1

TOTAAL
32
32

*PAV+ = Wiskunde + MAVO + Natuurwetenschappen


Elektriciteit in beeld


DIGI-SKILLS

Omdat techniek en ICT onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn - denk maar aan technisch tekenen dat de dag van vandaag volledig digitaal gebeurt, de computergestuurde machines, alle digitale ondersteunende technieken, ... - zetten wij met een expert-uur ICT in op jullie digi-skills. In dit uur zorgen we ervoor dat jullie ICT-basis voldoende is om tijdens technische vakken sneller aan de slag te kunnen met de richtingsspecifieke soft- en hardware.

Kom jij binnenkort ook bij ons?

Ontdek onze studierichtingen