Project 4 HOUT: Dream Machine

Samenwerking met de lagere school 't Schoolke in Oud-Waterschei

Onze leerlingen van het 4e jaar HOUT werken aan een leuk project, nl. HET MOBIELE BED. Dit idee is uitgewerkt door een student van de Hogeschool PXL en wordt gemaakt voor de lagere school 't Schoolke uit Oud-Waterschei. 

De leerlingen van de lagere school hebben veel gebrainstormd over hun droommachine. Ze hadden veel creatieve ideeën en uiteindelijk is het mobiele bed als winnaar uit de bus gekomen. Deze jongens en meisjes zijn vervolgens aan de slag gegaan om een prototype te ontwikkelen. Wat een werk in die klassen van 4A en 4B!

Dit wordt een machine waar de kinderen centraal staan. Daarom dat ze met een te gek spiegelconcept zijn gekomen. Kinderen die op het bed liggen, kunnen de zingende en dansende kinderen onder hun gewoon zien! En hiervoor hebben ze geen afstandsbediening voor nodig ! 

Onlangs kwamen de leerlingen van de lagere school een kijkje nemen naar de stand van zaken bij onze leerlingen van het 4e jaar HOUT. Het werd goedgekeurd en de jongens en meisjes kunnen niet wachten om het te gaan beschilderen.

Alle info vind je hier terug: http://www.mymachinevlaanderen.be/droommachine/hie...

Kom jij binnenkort ook bij ons?

Ontdek onze studierichtingen